Topjaar voor HSV De Bilt!!

De hengelsportvereniging De Bilt vierde dit jaar haar 45-jarig bestaan met extra activiteiten voor haar leden. De lustrumactiviteiten oogstte veel waardering en werden dan ook druk bezocht. Maar twee onvoorziene zaken maakte 2018 echter tot een bijzonder jaar, een topjaar.

Of het nu de vele activiteiten waren, de jeugdkorting of gewoon een toenemende belangstelling voor de hengelsport, er was sprake van een extra toeloop van nieuwe leden. De vereniging groeide van 650 leden naar 1000 leden. De gezellige sfeer met name bij de vliegvisactiviteiten trekken veel nieuwe leden, wat ertoe leidde dat begin december het 1000e lid kon worden ingeschreven!

Bij zijn inschrijving als jeugdlid kon Julian Leemans uit Bilthoven niet vermoeden dat hij het 1000e lid zou worden. Julian Leemans werd door het bestuur van de hengelsportvereniging in het kantoor van Sportvisserij Nederland van harte welkom geheten.
Als welkomstgeschenk ontving hij een complete hengelset, zodat hij in het voorjaar direct kan beginnen met vissen.

Een prestatie die het jubileumjaar extra glans gaf was het Nederlands kampioenschap van vliegvisser Bram Zanis. Bram Zanis, lid van HSV De Bilt en uitkomend voor het vliegvisteam Elbi’s Airflo angels werd opnieuw Nederlands kampioenschap vliegvissen!!
Bram werd in 2010 voor de 1e keer Nederlands kampioen vliegvissen, na 2 keer een 2e plaats in 2015 en 2016, nu voor de 2e keer Nederlands Kampioen. Een voortreffelijke erelijst. Bram, die al tijdens het sportgala van Sportvisserij Nederland werd gehuldigd, werd voor deze geweldige prestatie door het bestuur nog eens in het zonnetje gezet.

HSV De Bilt wenst alle leden liefhebbers van de sportvisserij alvast hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar.. "Tight lines"!