Nieuwsbrief zomer 2018

Na een leuke dag windevissen aan de Waal en een zeer geslaagde jubileummiddag/avond bij forelvijver ’t Groenewoud in Cothen, zijn er in deze zomer periode nog 2 activiteiten :

-Zaterdag 4 augustus WERPLES door Krijn Bok in wijk bij Duurstede, zowel voor beginners als al wat gevorderden. Geef je per omgaande bij mij op, er zijn nog een paar plaatsen vrij!
-Dan van zaterdag 11 augustus t.e.m. maandag 13 augustus naar de Kyll. Dit was volgeboekt, maar door een ziektegeval kan zich nog 1 persoon melden; maar alleen voor de zaterdag en zondag.

En dan gaan we al weer denken aan het binnengebeuren...
M.i.v. het nieuwe seizoen veranderen zowel het adres als de avond waarop we onze clubavonden houden.
De Grote en de Kleine Geer zijn vanaf 1 juli gesloten en worden niet meer verhuurd.
Het nieuwe onderkomen hebben we dankzij de gemeente Houten gevonden in het gebouw “De Grund” aan De Poort 77-79 en dan in de zgn. kleine jeugdruimte.
Komende vanaf de A27 doorrijden tot aan de stoplichten bij de Rondweg (T-splitsing) hier rechtsaf en daarna 1e afslag links.

Dat is vanaf september elke 2e en 3e DONDERDAG avond. (November 2018 uitgezonderd dan is het de 2e en de 4e Donderdag)

De data voor het komende seizoen zijn:
- 13 en 20 september
- 11 en 18 oktober
- 8 en 22 november
- 13 en 20 december
- 10 (nieuwjaarsbijeenkomst) en 17 januari
- 14 en 21 februari
- 14 (Algemene ledenvergadering) en 21 maart
- 11 en 18 april
- 9 en 16 mei

N.b. De eerstgenoemde datum per maand is er in principe een presentatie, de volgende is de bindavond. De presentaties beginnen om 20.00 uur, de bindavonden om 19.30 uur.

Henri Oostendorp (h.oostendorp@zonnet.nl; 06-10440020)