Nieuwsbrief oktober 2017

De kop van het “binnenseizoen” is er af.....

De presentatie over vlagzalm, die Paul Blokdijk speciaal voor ons had gemaakt, was prima. Weer een heleboel dingen geleerd over een soort vis waar we in het algemeen toch wat minder op jagen dan op de forel.
Aansluitend op die presentatie werd een week later op de bindavond de superpupa gebonden in een aantal variaties.


De lezing in oktober

En nu de 2 avonden in oktober... 10 oktober komt Rudy van Duijnhoven, een wel bekende en ervaren vliegvisser, een aantal verschillende thema’s bespreken..
Hij gaat de avond beginnen met een PowerPoint presentatie over vliegvissen in Nederland, gevolgd door het vliegvissen op forel, zeebaars en blauwe haai (!) in Ierland; met als uitsmijter een 'warme' presentatie over het vliegvissen op Bonefish en Permit in Belize.
Hij brengt wat materiaal en kunstvliegen mee die hij gebruikt op de diverse locaties.
Het beloofd dus weer een uitermate gevarieerde avond te worden. Aanvang 20.00 uur. Kom wat eerder voor een kop koffie/thee.
We eindigen om ongeveer 22.00 uur.

De bindavond in oktober

Een week later (Dinsdag 17 oktober, aanvang 19.30 uur) de bindavond. Ad kan deze avond niet. Of er komt een andere voorbinder of het is gewoon vrij binden.
De laatste bindavond werd er gevraagd of het niet leuk was om een keer samen te gaan snoekvissen. We kunnen dan deze avond eens inventariseren of er voldoende interesse is in zo’n dag. Datum, plaats, e.d. kunnen we later dan nog wel vaststellen.

Kom gezellig langs!

Ook nu dus weer voldoende reden om op de dinsdagen 10 en 17 oktober naar
De Grote Geer, Snoeksloot 62 te Houten  te komen.

En zoals altijd….. ook niet-leden zijn van harte welkom.
Ook zou ik een oproep willen doen aan de niet-vliegvissers. Kom eens langs. Je zult er geen spijt van krijgen!!

Namens HSV De Bilt
Henri Oostendorp
06-10440020
h.oostendorp@zonnet.nl