Nieuwsbrief januari 2018

Om te beginnen wil ik iedereen (ook namens de andere bestuursleden) een heel gelukkig en gezond 2018 wensen. En dat het natuurlijk weer een mooi visjaar mag worden!

We beginnen traditiegetrouw met een nieuwjaarsbijeenkomst en wel op dinsdag 9 januari a.s. vanaf 20.00 uur in de Grote Geer, Snoeksloot 62 te Houten. Ingang tussen de Grote Geer en de Kleine Geer, dus niet via het restaurant/café!
(Dit is het zaaltje waar we de laatste keer ook gebonden hebben)

Deze avond is voor alle leden en vliegvisleden.
Met een powerpoint presentatie, een hapje en een drankje willen we het nieuwe jaar inluiden. Aangezien we niet zoals in vorige jaren onze catering zelf mogen verzorgen, houden we een verloting om een klein deel van de onkosten te dekken

Een aantal sponsoren plus wat eigen inkopen hebben gezorgd voor een zeer fraaie prijzentafel!!!

Ook dit jaar kunnen jullie visspullen die je denkt niet meer nodig denkt te hebben ter verkoop aanbieden.

Dinsdag 16 januari is er dan weer een bindavond o.l.v. Ad Werdekker. Op dit moment weet ik nog niet wat Ad wil gaan binden, maar kijk ook regelmatig op deze website (hsvdebilt.mijnhengelsportvereniging.nl) waar steeds het laatste nieuws op staat. Ook niet-leden zijn dan weer van harte welkom.

Graag tot 11 januari a.s.!!